Шеф на Левски със сериозна финансова новина

NetNews

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков направи коментар за финансовото състояние на клуба. Той съобщи и приблизителната сума, която е платена на НАП за погасяването на задълженията на „сините“.

„В момента ситуацията в Левски, включително и финансовата, е на светлинни години от това, което беше преди година. Опасенията ще продължат още доста време. Аз съм го казвал и преди. Важното е да се следва правилната посока и да не се отклоняваме от нея.

От времето, когато дойдохме, при положение, че преди това почти изобщо бяха замразени плащанията към НАП, сме покрили над 700 хил. лв. В момента няма неизплатена заплата в Левски и задължения, които да застрашават пряко и непосредствено клуба. Ще се намерят и нови инвеститора за Левски“, заяви Ивков пред бтв.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Отложиха изстрелването на първата мисия до Луната от 50 години насам

Течове на гориво принудиха НАСА да отложи изстрелването на новата си гигантска ракета Space Launch System (SLS) за тестов полет до Луната без екипаж. Следващият опит за изстрелване ще се състои най-рано в петък (2 септември), пише БГНЕС. Агенцията припомня, че мисията „Артемида 1“ е изпитателен полет от огромно значение. […]