Шимунджа: Ако посоча причините за нашето отпадане от Лига Европа, ще получа наказание

NetNews

Старши-треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, изрази разочарованието си от загубата с 3:1 от Рома в Лига Европа снощи, след като няколко ключови съдийски решения отидоха в полза на италианците.

„Заслужавахме повече. Ако посоча основната причина за загубата, ще получа наказание. Нямаме влияние върху много неща, заслужаваме повече спрямо представянето на момчетата. Няма да коментирам съдийството. Нека говорим за футбол“, каза специалистът след мача, цитиран от БНТ.

Решенията на Никола Дабанович обаче далеч не бяха толкова дискусионни, колкото може би му се иска на Шимунджа, тъй като всички повторения ни убедиха в правотата. Двете отсъдени дузпи бяха категорични, отмененият гол бе справедливо незачетен, а Оливие Вердон напълно заслужено видя червения цвят на картона. По всяка вероятност чувството за несправедливост идва от факта, че родното съдийство няма нищо общо с това на европейско ниво.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Българка забърка секс скандал в Турция

Нашенка забърка грандиозен скандал в Турция със снимки, на които тя и виден партиец, и зам.-кмет на община танцуват голи, пише 24rodopi.com. Прокуратурата ще изяснява дали кадрите са истински, или българката рекетира с фалшив материал. Новината беше обявена в турските медии, след като зам.-кметът на Ердемли и бивш областен лидер […]