Шофьор загина при челен удар на бус и лек автомобил край Велико Търново

NetNews

Мъж загина на място при тежка катастрофа тази вечер на пътя София-Варна, край село Балван. Челно са се ударили бус и лек автомобил. На място е починал водачът на лекия автомобил, а спътницата му е откарана в тежко състояние във великотърновската болница. За преглед са откарани и мъж и жена, пътували в буса.

Пътят беше затворен, а автомобилите се пренасочваха през обходен маршрут, товарните изчакваха на място. Все още не е ясно как се е стигнало до инцидента, но настилката в района е била мокра заради паднал дъжд.

"Настилката е мокра, чакаме трети екип на "Пътна полиция", който допълнително да помогне за регулиране на движението", уточни Венцислав Стефанов, директор на ОПУ Велико Търново.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЦСКА (М) триумфира в московското дерби със Спартак

Феновете на Спартак (Москва) отново останаха разoчаровани от любимците си. Сезонът започна с провал в квалификациите на Шампионската лига, преди няколко дни тимът стартира с домакинска загуба от Легия (Варшава) в групите на Лига Европа, а днес дойде и поражението от ЦСКА (Москва) в столичното дерби от 8-ия кръг на […]