10 типа жени, от които мъжете бягат

NetNews

Защо все повече умни и красиви жени остават сами? Мъжката психика дава отговор на този въпрос.

Това са 10-те типа жени, от които бягат всички мъже.

1. Жени с прекомерно самочувствие

Тези жени никога нямат време за мъжа до себе си и комуникацията с тях е по-скоро монолог. Нито един мъж не би желал да има такава жена до себе си.

2. Жени, които се стремят към прекомерно усъвършенстване

Повечето мъже ценят простите неща и жените, които преследват прекомерното усъвършенстване, единствено ги отблъскват.

3. Твърде праволинейните жени

Тази жена не пуши, не пие, ляга си точно в 23:00 и прави йога всеки ден. При нея всичко е по график и това плаши мъжете. Колкото повече мъжът се сближава с такава рационална жена, толкова повече осъзнава, че не може да бъде себе си до нея – той има цял набор от лоши навици, от които все още не е готов да се откаже.

4. Жени с маниакално желание за брак

Мъжете панически бягат от жените, които още на втората среща искат да ги запознаят с родителите си. Това не означава, че тези господа отричат брака, просто не искат да бъдат притискани.

5. Жени, които приемат мъжа за източник на доходи

Дори и най-богатият мъж не би желал да е единствено спонсор на жената до себе си.

6. Прекалено грижовните жени

В грижовността няма нищо лошо. Но мъжът не иска да обсебите напълно личното му пространство с оправданието, че се грижите за него.

7. Жени, които винаги са в ролята на учител

Тези жени се отличават дори по начина си на обличане. Лесно е да се досетите, че това ще бъдат строги бизнес тоалети. Жената, която винаги е в ролята на учител, е като ходеща енциклопедия, има мнение за всичко.

8. Жените, които са прекалено фокусирани върху външния вид

Животът на тези жени всъщност е култ към собственото им тяло. Денят е разделен на две части – преди салона за красота и след това. Разбира се, те привличат мъжете, но само това не е достатъчно за дълга и сериозна връзка.

9. Жените, които са заклети кариеристки

С такава жена несъмнено ще бъде интересно да обсъдите състоянието на икономиката в страната, цените на петрола, както и обменните курсове на валутата. Но след известно време ще разберете, че с нея не може да говорите за нищо друго.

10. Безличните жени

В тези жени няма достатъчно плам. Те могат да бъдат само сянка на мъжа си, но никога няма да се превърнат в истински спътник в живота му.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ужасна катастрофа в Турция

Един човек загина, а 27 бяха ранени при тежка катастрофа на малък автобус в окръг Агръ, Източна Турция, съобщи турската телевизия CNN Turk. Тежкият инцидент е станал на път в района на град Елешкирт. Най-вероятната причина за инцидента е хлъзгавият път, тъй като в района е валял проливен дъжд. Шофьорът […]