2 зодии ще срещнат голямата любов през 2023 г.

NetNews

Астролозите направиха своята любовна прогноза за всички знаци от Зодиака за новата 2023 година – Годината на Черния воден заек според китайския хороскоп.

Според експертите 2023 година ще донесе голяма и истинска любов за представителите на две зодии, а те трябва да очакват наистина кардинални промени в целия си живот заради това, пише jenata.blitz.bg.

Любовта определено ще ги понесе на крилете си, а светът ще им изглежда розов за пръв път от години насам. Именно с тези хора най-вероятно необвързаните може да създадат семейство и спокойно ще могат да нарекат сродна душа.

Лъв
Лъвовете ще разберат, че хората, които са до тях, съвсем не са хората, за които се представят. Ще искат да избягат далеч и да рестартират всичко. Съдбата ще е благосклонна към тях и още през първата половина на пролетта ще срещнат човек, който ще преобърне живота им. Звездите вещаят дълъг и щастлив живот на Лъвовете с този, който ще срещнат през пролетта.

Дева
Девите, които все още не са открили своята сродна душа, ще чувстват, че самотата много им тежи. След новогодишните празници обаче ще имат нова страст.
Първоначално няма да приемат нещата така сериозно, колкото би трябвало, но след време Девата ще осъзнае, че е меко казано влюбена до уши. Астролозите ви предричат дълъг и траен съюз с човека, когото срещнете през 2023 година.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Европа притиска Китай

В неделя Франция призова партньорите си от Европейския съюз да тестват китайските пътници за Covid-19 на фона на епидемия, обхванала азиатска държава, предаде Ройтерс. Освен Франция, само Италия и Испания също изискват подобни тестове в рамките на 27-членния съюз, като здравните служители от целия единен блок не успяха миналата седмица […]