3-те най-големи измамници сред зодиите

NetNews

Астролозите посочиха кои три зодии са най-големите измамници в хороскопа. „Те лъжат толкова умело, че не само заблуждават безпроблемно околните, а понякога и себе си“, казват специалистите, цитирани от jenata.blitz.bg.

Все пак те съветват винаги да бъдете нащрек около тези три зодии, защото лъжат на поразия.

Ето кои са трите най-големи измамници сред зодиите:

Близнаци

Тези хора много обичат да украсяват всичко. Да, те ще ви обрисуват една истинска история, но така ще я украсят, че направо ще им завидите за пъстрия и щур живот, които имат. Много често това никак не е така.

Скорпион

Най-големият страх на Скорпионите е, че ще бъдат измамени и/или наранени. Разбира се те никога няма да признаят това и заради това правят голяма глупост, граничеща с измама. Само и само да не ги нарани някои друг Скорпионите лъжат и мажат, но понякога нараняват сами себе си.

Везни

Този знак се нуждае от хармония и често (за съжаление) я постига с помощта на лъжи и измами. Той може да пусне любимата ви песен и дори и да я харесва ще каже, че „не е нищо особено“… да ги пита човек защо прибягват до такива лъжи в името на общото благо.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Меркел срещу провинциите: Чака се Бундестагът

Германският канцлер Ангела Меркел може да разчита на подкрепа в Бундестага за отнемане на правомощия от провинциите и прехвърляне на цялата отговорност за противоепидемичните мерки върху нейното правителство. Това твърдят в публикации изданията „Шпигел“ и „Билд“. Чрез законова промяна регионалните правителства ще са длъжни при увеличаване на броя нови случаи […]