5 признака, че е време да я разкараш

NetNews

Влюбването до уши може да заслепява доста сериозно силния пол – влюбваш се в нея и ослепяваш за всички недостатъци. Подобна аномалия най-често вади очите на приятелите или избледнява, когато прекалиш с алкохола, но чуждото мнение понякога може да се превърне в най-ценното съкровище за теб. И ако никой не иска да ти го каже, защото ще се превърнеш в истински задник, тогава ще спестим хейта на твоите приятели и ще ти покажем онези признаци, които напомнят, че е време да ѝ покажеш вратата!

Емоцията

Някои казват, че истинските чувства винаги остават силни от началото до края на връзката, но всичко си има срок на годност. И ако довечера се прибереш и видиш ухилената физиономия а на милото, без да ти трепне нещо, значи имаме лошо новини за теб и добри за компанията, която отдавна се опитва да ти го каже. Искаш ли да разбереш това по най-лесния и безболезнен начин? Прецени къде се чувстваш по-добре, когато си с приятели навън или с нея у дома, но без секса, защото този кораб е отплавал отдавна! Някои неща просто трябва да свършат, преди да е станало твърде късно.

Пари

Жените трябва да разберат, че ние също ценим това, което получаваме в края на месеца или ако се казваме Рокфелер, значи в края на деня. Обичаме също модните дрехи, но има приоритети като летни гуми за колата, които не търпят отлагане. Кога ще дойде денят, в който нейната 5-ватова лампа ще светне, индикирайки мисловна дейност? Искаме си парите, мило, а и ги ценим много повече, отколкото ти, когато отидеш в магазина за парцалки. Истинската жена е тази, която е независима и не ти се усмихва, за да си платиш връзката! Ако си започнал да я издържаш, тогава по-добре инвестирай в най-древната професия, поне ще получаваш това, за което си плащаш.

Сравненията

Едно много древно оръжие, което Бог е дал на жената, подло от негова страна, ама нямаме друг избор. Запознай се с този метод, който побърква егото ти и прави чудеса с нейните желания. Сравнението е покана за състезание, в което искаш да участваш и да се докажеш. Понякога ще бъде поднесено тихичкo, а друг път ще е във формата на хвърлена ръкавица. Колко пъти си чувал, че колежките ги взимат от работа? Спомняш ли си за добрия ѝ бивш приятел, който миеше чиниите, когато тя се измори, а някъде там не се ли крие и онзи с голямата сабя в гащите? Точно така, онзи, който винаги е бил по-добър от теб. Събуди се, драги, защото твоята любима просто те манипулира и лъже в очите, докато ти се опитваш да играеш най-жалката роля в нейния цирк. Искаш ли да го провериш, попитай кой от приятелите ти прави същите магарии, които правиш и ти? За истинската жена ще си перфектен точно така, както изглеждаш, а за всички останали ще бъдеш този, който има нужда от моделиране.

Чехларството

Най-добрият бизнес в днешно време, практикуван от нежния пол. Основните домашни люде се държат в сериозен плен от железния ѝ ток. Не си мисли, че оставя белези, защото тя го стоварва единствено с копринена кърпа върху теб и може да си ранен, но все пак щастлив, алтернативата е тъп и упорит. Ако си попаднал в този сектор или изпитваш ударите на съдбата, тогава подозираме, че имаш копието на Моника Белучи, циците на Памела Андерсън или Ирина Шейк – българско производство. Имахме една друга Ирина в класа, ама за друг шейкър ставаше дума. Не си виновен за съдбата си, защото имаш някакви чувства или оценяваш женската красота, обвиняваме жените, които отдавна се опитват да отмъстят за онзи път, в който са били жертви. Ставаш чехльо, защото я обичаш и си готов на всичко за нея, а най-страшното е, че тя го знае и изведнъж не харесваш футбол, отричаш се от приятелите си, спираш да комуникираш с близките и ставаш нейната играчка. Молиш се за секс, извиняваш се, сякаш има за какво и живееш в ада с илюзията, че е истински рай. Събуди се, счупи оковите и покажи малко характер.

Свободната воля

Предполагаме, че това е единственото, за което една жена трябва да отиде в Страсбург. Спомняш ли си онази прекрасна игра Sims? Там всяко човече можеше да има свободна воля или да се превърне в робот, който просто да се радва на това, което му кажат. Спомни си последният път, когато поиска да направиш нещо и как ти беше отказано? Колко често се случва това? В проверката се оказа, че ти си обвързан с партньорка, а не с майка си. Всяка връзка трябва да има зачитане на мнението, а чрез манипулации получаваш правилното мнение, което най-често е и нейното мнение!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Миралем Пянич е много близо до завръщане в Ювентус

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е поискал от ръководството на клуба да бъде привлечен Миралем Пянич от Барселона, съобщава „Tuttosport“. 31-годишният футболист би могъл да облече екипа на „бианконерите“ съвсем скоро. Босненският футболист има договор с Барселона до лятото на 2022 година. Италианският гранд иска да привлече Пянич под […]