51-годишната Есил Дюран пусна впечатляваща СНИМКА

NetNews

Певицата Есил Дюран не случайно е сравнявана с Дженифър Лопес. Двете изпълнителки са на еднаква възраст, но въпреки годините не може да се отрече, че изглеждат страхотно, пише jenata.blitz.bg. Есил често показва това на феновете, приятели и последователи, като пуска снимки по бански в профилите си в социалните мрежи. Естествено, няма човек, който да не се възхищава на чудесната ѝ визия.

Зад нея обаче стоят много грижи и една голяма тайна. Участничката във втория сезон на "Маскираният певец" реши да разкрие каква всъщност е нейната тайна за красива и стегната кожа. Това тя направи с много палава и пикантна снимка, но в същото време нестандартна.

Изпълнителката на "Нека" се показа само по бяло потниче и гащи. Това обаче не бе всичко. Тя бе увила цялото си тяло с прозрачно фолио, а отдолу явно е намазала предварително кожата си с какаово масло.

"Домашна грижа с кокосово масло за стегната, гладка кожа", признава Дюран на кадъра.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Германската полиция разкри парти в бар

Германската полиция е прекратила голямо парти в Хьохст, съобщи Дойче Веле. Партито се е провело в бар. Хора са били забелязани да влизат и излизат от задната врата. Веднага е била направена проверка. Оказало се е, че вътре има над двадесет посетители. Никой не е спазвал ограниченията за безопасност. Реално […]