Валери Симеонов посреща в Народното събрание държавния секретар на Унгария и знакови лица на българската общност там

NetNews

Зам.-председателят на парламента Валери Симеонов ще посрещне в Народното събрание делегация от Унгария, водена от държавния секретар Миклош Шолтес. Заедно с него у нас пристигат българският застъпник в унгарския парламент Симеон Варга, д-р Данчо Мусев – председател на Българското Републиканско самоуправление и представители на Министерски съвет на Унгария, съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

Валери Симеонов и унгарските гости ще дадат пресконференция на 2 март 2021 г. от. 11.00 ч. в зала 3 на Народното събрание. Предвижда се церемония по връчването на награда на заместник-председателя на 44-ото Народно събрание Валери Симеонов от името на българската общност в Унгария.

На 3 март 2021 г. делегацията ще присъства на прояви в унгарското посолство, свързани с честването на Националния празник на Република България, се допълва в съобщението.

Преди да отпътуват от страната – на 4 март 2021 г. в 9.30 часа, членовете на делегацията ще разговарят със заместник-председателя на 44-то Народно събрание Валери Симеонов, отбелязват още от НФСБ. Те ще бъдат приветствани в пленарната зала на българския парламент.

"Хазартна епидемия ограбваше българите до началото на 2020 г. Милиарди за Божков – вместо за държавата и гражданите ѝ. Един политик не прие това и се опълчи", заявяват от НФСБ в свое видео.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Москов: Правителството трябва да иска оставката на Фон дер Лайен заради ваксините

„Българското правителство, при силна държавност, трябва да поиска оставката на Урсула фон дер Лайен заради липсата на ваксини“, смята бившият здравен министър Петър Москов. В предаването „Лице в лице“ по бТВ той каза, че държавата трябва да потърси отговорност от ЕК за ваксините, за които сме платили, но не сме […]