Автобус блъсна челно колата на Глория (СНИМКИ)

NetNews

Певицата Глория съобщи, че е претърпяла тежка катастрофа в района на Кресненското дефиле. За щастие всички в автомобила са се отървали само с уплаха.

Пътнически автобус, в който е нямало пътници, е навлязъл в насрещното платно и се блъснал челно в автомобила ѝ, написа фолк звездата в профилите си в социалните медии, където сподели и снимки на блъснатия автомобил, в който се е возила. Глория е радостна и благодарна на Бог, че се е разминала само с материални щети по возилото.

„Приятели, спокойно, живи и здрави сме всички! Нека не се изопачава истината! Вчера, 23-ти април, претърпяхме инцидент на Кресненското дефиле – неадекватен възрастен човек с пътнически празен бус се вряза в нас почти челно, навлизайки в нашето платно! Сами виждате, че , като по чудо няма пострадали и в двата автомобила! Каза, че е изгубил контрол над буса си! Слава на Бог, че ни е опазил! Явно все още имаме мисии, които да изпълним!“, завършва философски публикацията си Глория.

Както може да се очаква при такава плашеща новина, под публикацията на Глория заваляха стотици коментари и реакции – повечето, от които позитивни и пожелаващи на певицата да не се тревожи, щом са се разминали.

„Ламарини се поправят! Но живота не можеш да го върнеш! Бъдете благословени!“, „Много тъжно и неприятно, но все пак сте живи и здрави !! Бъдете щастливи и все така борбени !!!“, пишат феновете на фолк иконата, а тя им благодари за добрите пожелания и успокоението, което ѝ вдъхват.

„Благодаря, мили хора, за подкрепата и положителната енергия! Радвам се, че ще продължим да се виждаме по хубави поводи! Нека никога повече не се случва! Бъдете здрави! Бог е Велик!“, написа към всички коментиращи Глория, която по-късно заяви, че въпреки всичко не отменя нито едно свое участие, а ще продължава да се среща с публиката си.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Има ли съществено процесуално нарушение при определянето на Конкурсна комисия във ВКС?

Има ли съществено процесуално нарушение при определянето на Конкурсна комисия във ВКС? Този въпрос си задават множество съдии, участници в процедурата за избор на съдии в Търговска колегия на апелативните съдилища. За какво става въпрос? Всичко се свежда от наличието на абсолютно и съществено процесуално нарушение при определяне на член […]