Библиотеката в Ямбол ще има нов директор?

NetNews 1

Христина Начева е кандидатът за директор на Регионална библиотека „Г. С. Раковски” в Ямбол, одобрена за участие в конкурса за ръководител на културния институт. Списъкът с допуснати и недопуснати кандидати, на база подадени документи, е публикуван на сайта на община Ямбол. Предстои Христина Начева, дългогодишен библиотекар в отдел „Заемна” да защити концепция за развитие на библиотеката в следващ четиригодишен мандат.

Недопуснат до участие в конкурса е друг служител на библиотеката в Ямбол – Невен Кафеджиев.

Предстои насрочване на дата за провеждане на същинския конкурс със защита на концепция за дейността и развитието на библиотеката за четиригодишен период.

В продължение на повече от 30 години Регионалната библиотека в Ямбол се управляваше от литературния критик Димитър Бечев, който не участва в конкурса и е в пенсионна възраст.

Свързани публикации:

Обявиха конкурс и за директор на регионалната библиотека в Ямбол

Няма желаещи за директор на галерията в Ямбол, за историческия музей кандидатът е един

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “Библиотеката в Ямбол ще има нов директор?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Момче бере душа в "Пирогов" след побой от съученик

13-годишен е настанен в тежко състояние и с опасност за живота в „Пирогов“ след побой, нанесен му от съученик. Сигналът за инцидента е подаден от бащата на пострадалия младеж, предаде БНР. По непотвърдена информация нападението е извършено на улица „Тодорини кукли“, в близост до хипермакет. Полицията е задържала 14-годишно момче […]