BMW представи електрически скутер с максимална скорост от 120км/ч

NetNews

През изминалата вечер от BMW показаха най-новото си попълнение при двуколесните, а именно електрическия скутер CE 04. Возилото разполага с електромотор с мощност от 42 конски сили, както и 8.9кВч батерия, която е достатъчна за изминаването на пробег от около 110 километра. Разбира се, това едва ли ще е точно така ако решите да тествате максималната скорост от 120км/ч за по-продължително време.

Според BMW може да разчитате на пълно зареждане от 0 до 100% за 4 часа и 20 минути от стандартен домашен контакт, докато с помощта на зарядна станция това време пада до 1 час и 40 минути, а същото упражнение, но от 20% до 80% отнема само 45 минути.

Подобно на електрическите автомобили, скутерът разполага с регенеративно спиране, което означава, че когато върнете газта, возилото забавя скоростта си, като по този начин генерира енергия, която се съхранява в батерията. Поради сравнително лесното обръщане на движението на електромоторите, CE 04 може да се похвали и със задна скорост.

Четири режима на работа, между които Eco, Rain, Road и Dynamic ще помагат за различни преходи, а ABS система дело на Bosch ще се грижи за безопасността по време на движение. Пред водача можем да открием и 10.25-инчов дисплей, който показва различните функции и данни за мотора, а специално приложение може да бъде използвано, за да следите отдалечено скутера или да планирате различни пътувания. Адаптивни светлини, подгряване на седалките, система за следене на налягането на гумите и безжично зарядно за телефон са част от екстрите, които може да добавите към стандартната цена от близо 10 хиляди евро.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Милиони, милиарди. Кратък обзор на данните за странно платени държавни пари

Откакто минаха предишните избори, се говори за нередности и съмнителни договори, сключени от предишното правителство. Числата са винаги милиони или милиарди. Тук събрахме цялата информация за това на едно място – за колко пари става дума, на кого са дадени и как е станало това. Данните са взети само от […]