Bugatti показа най-луксозния смарт часовник

NetNews

След като преди време ви разказахме за билярдна маса, която от Bugatti предлагат, то днес е време да ви запознаем с „умен“ часовник, който допълва богатата гама от аксесоари на френската компания. Оттам дори го определят като най-луксозния смарт часовник правен някога.

Устройствата са направени в партньорство с марката VIITA и започват от 740 евро, като може да избирате между три различни версии Ceramique Edition One Pur Sport, Ceramique Edition One Le Noire, и Ceramique Edition One Divo. Ако сте запознати с моделите на френската марка, то най-вероятно забелязвате, че часовниците носят именно техните имена.

Всеки един от тях е ръчна изработка от над 1000 различни части, които са побрани в стилен корпус. Разполагат с LED дисплей с резолюция от 390х390 пиксела, както и устойчиво на надраскване стъкло. Според характеристиките батерията издържа до 14 часа, а различни функции като измерване на кислорода в кръвта, измерване на пулса и други са подходящи за над 90 спорта.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

България в "зеления" списък на Германия от 30 май

България влиза в "зеления" списък на Германия от 30 май. Това става възможно след като институтът Роберт Кох извади страната ни от списъка на рисковите зони за пътувания. Информацията за промените е публикувана на официалната страница на германския институт. Според актуалните данни, оповестени днес, се вдигат забраните и ограниченията, свързани […]