Finance Academy с нови международно установени лектори

NetNews

Образователната организация “Finance Academy” дава начало на второто издание на програмата “Инвестиции и лични финанси”. Към академията се присъединяват и нови международно установени имена, сред които Пламен Моновски – създател на Ledger Capital и най-младият изпълнителен директор в най-голямата компания за управление на парични средства в цял свят- BlackRock, Валентин Михов – блокчейн и крипто експерт и проф. д-р Даниела Бобева – бивш вицепремиер и автор на първия в България учебник по лични финанси.

След успешният старт на Академията през началото на годината, екипът стартира есенния прием за 2021 – 2022 г. Обученията ще дадат още повече практически знания и умения относно финансовото управление, създаване и управление на инвестиционни стратегии и изграждането на дългосрочно богатство. Към програмата са добавени и нови курсове, разглеждащи най-актуалните теми от бизнеса, сред които “Инвестиции в криптовалути” и “Практическо инвестиране”.

“След успеха на първия сезон на Finance Academy, успяхме да привлечем още доказани имена в програмата ни. Опитът, общуването и обратната връзка на курсистите ни помогна да разработим следващата ни програма за инвестиции и лични финанси, която е надградена с нови теми и лектори със световна разпознаваемост. Считаме, че постигането на финансова независимост и създаването на дългосрочен добър стандарт на живот през следващите години ще бъде пряко зависимо от знанията и уменията ни в сферата на инвестициите и работа с дигитални активи. Това е и мотивацията ни да подготвим достъпна програма, която обяснява ключови икономически принципи на достъпен език и отговаря на бъдещите образователни нужди. Целта ни е до 2030 г. всеки българин да премине през програмата и да подобрим стандарта на живот в страната” – сподели основателят на програмата, Георги Захариев.

Приемът по цялостната програма “Инвестиции и лични финанси” стартира с безплатен курс на 18 октомври. Всички желаещи могат натрупат практически познания за личните финанси, инвестирането в акции, имоти и стратегическо бизнес планиране. Всички курсове от програмата можете да разгледате на financeacademy.bg.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Статистически анализ определи Барселона за фаворит в Лига Европа

Барселона е обект на безброй анализи и коментари в света на футбола, откакто Лионел Меси бе принуден да напусне клуба по финансови причини. Последният статистически анализ на FiveThirtyEight (ABC) определи „каталунците“ като фаворит за спечелването на Лига Европа, въпреки че тимът все още е в надпреварата за Шампионската лига. Барса […]