Ford Mondeo на старо: Какви екземпляри се продават у нас

NetNews

При избора на автомобил много хора у нас (разбираемо) се ръководят от един критерий – цената. Имайки предвид бюджета си за покупка, можете да започнете да разглеждате наличните опции. И колкото по-ниска е сумата, толкова по-често говорим за базови изпълнения и по-малки по размери коли.

Едно от тези изключения е Ford Mondeo. Последните му две генерации са сравнително популярни на нашия пазар, предлагат много пространство, прилично количество екстри и не на последно място – по-ниска цена.

Ford Mondeo на старо: Какви екземпляри се продават у нас

Бюджетът ви може да е доста различен. Кратка справка в най-големия сайт за автомобили у нас показва, че въпросните трета и четвърта генерация се продават на цени от 8 000 до 38 000 лв. С такъв бюджет е напълно възможно да закупите от приличен до отличен екземпляр.

Ford Mondeo е флагманският седан на марката в Европа, който се радва на сравнително добра популярност и у нас. С динамичен външен вид (особено в четвъртата генерация), автомобилът изглежда леко спортен и в същото време луксозен.

Ford Mondeo на старо: Какви екземпляри се продават у нас

Феновете на двуобемни автомобили ще могат да намерят и комби версии и т. нар. лифтбек варианти. Във всеки случай и 3-те версии на каросерията заслужават почетно място в класацията на големи автомобили за най-малко пари.

Интериорът на автомобила изглежда дискретен, но много запомнящ се и практичен. По отношение на ергономичността може да се конкурира с по-скъпите модели на японската и немската автомобилна индустрия. А какви екземпляри се предлага у нас, можете да видите ТУК.

Поставете оценка:

3

Оценка 3 от 41 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Убийство разтърси Казанлък, откриха тяло на жена

Снимка: БГНЕС 62-годишна жена е убита в Казанлък, съобщава bTV. Тялото й е намерено тази сутрин в къща в града. Тя е гледала възрастен мъж, който е с наранявания и е откаран в болница. По случая вече има задържан, а неговите мотиви се изясняват. От Областната дирекция на МВР в […]