Google спира приложенията на стари телефони с Andoid

NetNews

Google oбяви, че няма да допуска влизане в профила на устройства, които разполагат с операционна система с версия на софтуера Android 2.3.7 или по-стара. Операционната система е известна още като Gingerbread и бе представена в края на 2010 година.

От технологичната компания заявиха, че след 27 септември тази година няма да може да влезете в профила си в различни приложения, като най-вероятно това ще се отрази и на Google Play, който също е собственост на технологичния гигант.

На практика това ще направи устройствата почти неизползваеми или поне от „умната“ им част. Приложения като Gmail, YouTube, Google Maps и всички други подобни също няма да бъдат поддържани.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Петков: Искаме доброволна ваксинация за COVID-19

Ще подготвим законопроект за допълнение и изменение на Закона за здравето, който да гарантира доброволността на ваксинацията срещу COVID-19. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция, предаде Aгенция „Фокус“. „Първо, в България и ЕС продължават да бягат от изследване на населението за налични антитела, което ни […]