Харизанов: Виждали сме да управляват ожесточени врагове

NetNews

„Въпросът е в името на какво ще се създава това правителство след изборите. Не обичам да правя прогнози, но всичко е възможно. Ставали сме свидетели на това как ожесточени врагове управляват заедно след изборите и са налагали едни върху други силово решенията си”.

Това заяви пред NOVA News политическият анализатор Георги Харизанов.

По думите му е възможно и след вота конфликтът да продължи и „силовото налагане на политики да продължи. „И това няма да е новина. Въпросът е, ако ще се създава правителство – в името на какво? Дали в името на идеи, приоритети и цели, или в името на назначения и на трудострояване? Ако ще е само, за да се разпредели една власт на квотен принцип – по-добре да не се създава. Ако ще е, за да се формулират най-накрая национални цели – то в такъв случай няма да има значение кой персонално ще участва в него, защото важното ще са целите и политиките”, подчерта Харизанов.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Левски влиза в преговори с италианския Емполи

Левски ще стартира следващата седмица с преговори с тим от Италия, пише „Мач Телеграф“. Става дума за Емполи, който трябва да реши дали да задържи в редиците си Антоан Стоянов, или не. Юношата на „сините“ замина миналото лято за Апенините. Тосканци решиха да бъде под наем при тях, за да […]