Хитовата комедия „Съседите отгоре“ с премиера в Ямбол на 27 март

NetNews

Театрална адаптация на номинирания за пет награди „Гоя“ испански филм „Съседите отгоре“ ще бъде представена премиерно в Ямбол на 27 март. Режисьор на постановката, създадена по кинокомедията на испанския режисьор и сценарист Сеск Гай, е Емил Марков, който изпълнява и една от четирите главни роли заедно с Лилия Маравиля, Силвия Петкова и Иван Бърнев. Те влизат в бурни отношения „по съседски“, наситени с остър и прям диалог, игра на думи и поредица комични ситуации.Началото е от 19.00 часа в залата на общината.

Ана и Хулио са заедно от години. Времето и рутината обаче са ги отдалечили видимо необратимо. Те не се поглеждат, не се докосват, а конфликтите между тях са се превърнали в норма. Докато не се нанасят в нов апартамент… Апартамент, в който постоянно се чуват викове и стонове от горния етаж. Може би от ревност, може би от завист и копнеж за по-пикантен живот, но тези звуци се превръщат в обект на постоянни спорове между Ана и Хулио.

Без да предупреди мъжа си, Ана кани съседите отгоре на гости, за да се опознаят и сприятелят. Хулио настоява да им направят забележка за шума, но Ана не иска да ги притеснява.

Вечерта се превръща в комичен сблъсък между сексуалната разкрепостеност на съседите отгоре и „стандартния“ начин на общуване и живот на Хулио и Ана. Двамата са изправени пред сериозно изпитание, защото съседите отгоре взривяват техния свят.

Избухва емоционална буря от взаимни обвинения, в която излизат наяве скрити недоволства и потиснати желания. Тази вечер съседите ще станат едновременно вдъхновители и жертви на едно емоционално цунами, породено от необичайно дръзко и изненадващо предложение.

Как да продължат след такава „силна“ вечер – това е въпросът пред Ана и Хулио!

Билети в театралната каса на Безистена. Телефон за резервации 0876694083.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Над 23 тона прах за пране - менте задържаха на МП Лесово, Ямболско

Митническите служители на ГКПП „Лесово” са задържали 23 200 кг „марков“ прах за пране при проверка на влизащ в страната товарен автомобил. Пратката е съдържала фалшив перилен препарат, опакован с лого на световноизвестна търговска марка, съобщават от Агенция „Митници”.
фалшив прах за пране прихванат на ГКПП Лесово област Ямбол