ИТН регистрира 5 кандидат-депутати в Ямбол, водач е Александър Марков

NetNews

В Деня на храбростта и българската армия – 6 май, ПП „Има такъв народ” регистрира в РИК кандидатите си за народни представители в 31-ви МИР Ямбол. Водач е Александър Марков, който лично внесе документите за регистрация, заедно със съмишленици на партията и част от кандидат-депутатите. Листата на ИТН в Ямбол е от петима души.

Александър Марков е роден през 1962 година в София, офицер от резерва, по образование е икономист и инженер. Завършил е НВУ „Васил Левски‟, като има следдипломна квалификация от УНСС по банков и финансов мениджмънт и второ висше образование – застрахователно и социално дело от стопанската академия в Свищов. Бил е депутат- в 45 и 46 Народно събрание. Освен в Ямбол, Марков ще води и листата в Хасково.

Александър Марков е от учредителите на ПП „Има такъв народ” и за трети път е водач на кандидатската листа на формацията в Ямбол. „Твърдо поддържам и заставам зад принципите и идеалите на нашата партия. Животът на всеки един от нас зависи от решенията, които се взимат в НС затова парламентарните избори са изключително важни. По време на предните две правителства сме били последователни и прави във всичките си действия, надявам се, че хората ще видят това и ще ни подкрепят, заяви при регистрацията Марков.

Като приоритетни проблеми за Ямбол той посочи здравеопазването с довършването на новия болничен комплекс, пътната инфраструктура и подкрепата за местната власт от страна на държавата. Една от идеите е и обособяване на фермерски пазар на автомагистрала „Тракия” до логистичния център на „Лидл”. Целта е производителите да имат възможност да предлагат директно продукцията си на потребителите, без натоварване на крайната цена заради посредници.

По думите на Марков структурата в Ямбол работи много добре и влиза в изборите единна и мотивирана. Втори в листата е областният ръководител на партията адвокат Милко Димитров, който бе издигнат за кандидат за кмет на местния вот миналата година. Той също потвърди, че организацията е стабилна и е подготвена за предстоящия вот. „Познаваме добре местните проблеми, имаме ясна програма и цели, ще се постараем през кампанията да запознаем нашите съграждани с тях, допълни той.

На трета позиция е д-р Наталия Добрева. Завършила е медицина в Медицинския университет – Стара Загора. От 2003 г. е началник на отделението по Физикална и рехабилитационна медицина в МБАЛ „Свети Пантелеймон“ – гр. Ямбол. На четвърто място е Димитър Недев, който е общински съветник в ОбС – „Тунджа”. Пети е общинският координатор на ИТН в Стралджа Димитър Кавалджиев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Поради слабото търсене на електромобили Hyundai разработва нов вид хибриди

Hyundai работи активно върху нова хибридна система, предназначена за компактни автомобили, за да отговори на повишеното пазарно търсене. Тези планове са въведени, за да подсилят гамата HEV (хибридни електрически превозни средства), която става все по-популярна в светлината на зелените тенденции, но и на тези, свързани с наляващия интерес към електромобилите. […]