Ивайло Чобанов-Пилето е убитият при скандал за паркиране в София

NetNews

Има жертва при сбиването на „Черни връх“ в София. СДВР търси свидетели на побой, извършен в София в края на януари. На видеото, разпространено от полицията, се вижда спречкване между мъже на пътя и удари.

На кадрите се вижда единствено мъж, който стои прав пред вратата на отворена кола, следва удар от друг мъж, който е в колата, и той е съборен на земята.

Очевидци предполагат, че между мъжете е настъпил конфликт заради неправилно паркиране.

Загиналият е Ивайло Чобанов-Пилето. Той е бил близо месец в кома и е издъхнал преди четири дни в „Пирогов“, твърди glasnews.

За Пилето се знае, че е криминално проявен. Смята се, че е бил заподозрян за извършения опит за убийство на Благой Иванов – Багата и за стрелба срещу криминално проявен.

Има криминална регистрация от 2002 г. за нанасяне на побой на служител от МВР, за кражба, за хулиганство, за унищожаване на частна собственост, за отправяне на заплахи. Установено е, че през август 2012 година е държал 22-годишна жена против волята ѝ. Тя е била малтретирана и принуждавана да проституира.

Убиецът е задържан още същия ден. Повдигнати са му обвинения, но е освободен от съдия без мярка. Баща му е бизнесмен. Преди години е задържан за наркотици в чужбина.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Обвиниха свещеник в продажба на виагра и наркотици

Испански свещеник е временно отстранен от Римокатолическата църква, след като е обвинен в продажба на лекарства, включително медикамента за еректилна дисфункция Виагра. Свещеникът от Дон Бенито, градче с около 35 000 жители в западната област Естремадура, е бил задържан в понеделник по подозрение в „търговия с наркотични вещества“, се казва […]