Калин Терзийски още живее с родителите си на 53 г.

NetNews

Калин Терзийски не е мръднал от бащиния си дом цели 53 години, на колкото е в момента. Писателят продължава да живее с родителите си, което за много хора е срамно на тази възраст. Самият той призна в социалната мрежа, че още живее в детската си стая.

Опита обаче да се направи герой от този факт, защото помагал на родителите си в старините им. Напълно ги обслужвал във всичко. В същото време обаче е ясно, че той прибира и пенсиите им. Така успява да се подпомогне финансово, защото е всеизвестен факт, че е зле с парите от много години.

Калин Терзийски е дипломиран психиатър и до 30-та си годишнина работи именно като такъв. После обаче зарязва професията си, за да стане писател на свободна практика. Той работи от вкъщи, няма началници, на които да се отчита и затова може да се налива с алкохол по цели вечери. Поведението му е безотговорно. Той има дъщеря, на която никога не е можел да помага много финансово. Към днешна дата Калин изглежда като пълен неудачник. Той е отхвърлил предложението на брат си да наемат специализирана помощ за родителите им.

Писателят просто не може да си позволи да отделя по 200 лв. на седмица.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Битката за Белия дом! Джо Байдън губи част от избирателите си, гласовете им отиват за Доналд Тръмп

Някои гласоподаватели, които са гласували за Джо Байдън на президентските избори в САЩ през 2020 г., сега подкрепят потенциалния му основен съперник Доналд Тръмп. Това показват резултатите от проучване на The New York Times и Siena College. Според резултатите от проучването 97 % от анкетираните американци, гласували за него през […]