Lamborghini катастрофира и се запали след шофиране с 300км/ч по магистрала (ВИДЕО)

NetNews

След като преди няколко дни ви разказахме за полицаи, които хванаха шофьор на Lamborghini с над 160км/ч над ограничението, днес ще ви разкажем за друг водач на италиански суперкар, който за съжаление не е спрян от полицията или поне не на време. Кадри в интернет разкриват как шофьор на Huracan се движи с над 300км/ч по италианска магистрала, като според пасажера скоростите достигат дори 320км/ч на определени участъци.

За съжаление, видеото при което колата се движи с 300км/ч бива прекъснато от друг кадър на който се вижда отворената дясна врата и ударената кола. Не е ясно с каква скорост точно се е движила колата при инцидента, но съдейки по щетите, тя със сигурност не е била 300км/ч.

Според информацията на властите, пострадали хора при инцидента няма, но не можем да кажем същото за колата, която се подпалва и изгаря до неузнаваемост.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Рамзан Кадиров посрещна Камару Усман, Хенри Сехудо и Джъстин Гейджи в Чечня

Чеченският лидер Рамзан Кадиров за пореден път се срещна с някои от най-големите имена в смесените бойни изкуства – Камару Усман, Хенри Сехудо и Джъстин Гейджи, предаде IBB. Тримата бяха специални гости на обучителния полигон в Гудермес, за да изучат изкуството на огнестрелните оръжия. Бившите шампиони на UFC са в […]