McLaren показа електрическа тротинетка с отношение към безопасността

NetNews

McLaren също се включи към модата с електрически тротинетки и представи своето първо творение с името Series 1. Рамката на двуколесното е направена от магнезий, което позволява изключително ниското тегло от само 16.5 килограма на цялата конструкция.

Максималният пробег с едно зареждане достига 50 километра, а при използването на стандартен контакт и включеното в комплекта зарядно, батерията се зарежда за около 2 часа. Тротинетката разполага още и със специално осветление, което осветява водача и помага за безопасността при шофиране.

Друга готина функция позволява лесното пренасяне и прибиране на Series 1, благодарение на специален бутон, който едновременно прибира предната и заданта гума.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Докторът на Бразилия с информация за състоянието на Неймар и Данило

Неймар и Данило продължават възстановяването си и остават под въпрос за осминафиналния сблъсък на Бразилия с Република Корея. Днес ще стане ясно дали двамата ще бъдат на разположение на селекционера Тите за важния мач. Това обяви лекарят на бразилския национален тим Родриго Ласмар. Неймар и Данило получиха контузии в първия […]