Mercedes тества ново спортно купе в Алпите (ВИДЕО)

NetNews

Видеоклип в канала на CarSpyMedia в YouTube ни показва покрито с камуфлаж спортно купе с емблемите на Mercedes. Колата под въпрос вероятно е наследникът на AMG GT Coupe, който трябва да се появи на пазара до края на тази година. Спортното купе преминава през последни тестове, а в конкретния случай те са по извитите пътища в Алпите.

Новото AMG GT Coupe ще бъде оборудван с 4.0-литров бензинов осмак, вероятно заимстван от SL AMG, подобно и на другите мотори, които ще се предлагат за купето. Това означава, че вероятно ще видим четирицилиндрова версия с означението AMG GT 43, като е напълно вероятно да се появи и топ модел с хибриден тракт и над 800 конски сили.

Предходното и първо поколение на AMG GT Coupe също разчита на 4.0-литров бензинов осмак, като в най-мощната си финална версия генерира 720 конски сили и максимален въртящ момент от 800 нютон метра. В комбинация с много аеродинамични елементи, AMG GT Black Series се превърна в най-бързата серийна кола на Нюрбургиринг.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Започва предлагането на безплатни административни услуги в "Български пощи"

От понеделник започва предлагането на 39 безплатни административни услуги в клонове на Български пощи в сътрудничество с Агенцията за социално подпомагане и Агенцията по заетостта. Това е пилотна инициатива, разработена съвместно с Министерство на електронното управление, и е първа стъпка към проекта „Дигитална трансформация на Български пощи и предоставяне на […]