Наточената Tesla Model 3 ще има над 500 к.с.

NetNews

Tesla се готви да пусне на пазара наточената версия Model 3 Performance и в интернет се появиха нови подробности за тази версия. Според данни на InsideEV, новият 3 Performance ще бъдеоборудван с два „изцяло нови високопроизводителни задвижващи мотора“, генериращи обща мощност от над 500 конски сили. Въпреки че по-ранно изтичане на информация предполагаше, че предният двигател ще генерира 201 конски сили, а задният – 406 конски сили, действителната комбинирана мощност може да е малко по-ниска.

Промени ще има и по окачването, като електромобилът ще може да се похвали с „изцяло ново адаптивно окачване“, контролирано от патентован софтуер, което обещава подобрен контрол на купето.

Tesla е разработила и нов софтуер за режима Track Mode за автомобила, известен като V3. Този режим обещава да пренастрои задвижващия агрегат и адаптивното окачване за подобряване на динамиката на шофиране. Съобщава се, че водачите ще имат възможност да настройват фино баланса на управлението, контрола на стабилността и регенеративното спиране.

Що се отнася до естетиката, очаква се Model 3 Performance да има специфични за модела предна и задна престилка,по-голям заден дифузьор и спойлер от въглеродни влакна. Освен това клиентите ще получат и нови джанти.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Опасност от нови наводнения в Русия и Казахстан

Министерството на извънредните ситуации на Казахстан прогнозира покачване на водата в коритата на трансграничните реки Урал и Ишим от Русия. Това съобщи на брифинг представителят на ведомството Аскар Шарип. „Във връзка със стабилизирането на наводненията в централните и северните райони на [Казахстан] част от силите и средствата на Министерството на […]