Новите планове на А1 за телевизия могат да се адаптират според нуждите на клиента

NetNews

Иновативни гъвкави ТВ планове предлага А1, които, като част от абонамента, позволяват на потребителите промяна на избора от канали, дигитални и стрийминг услуги. Плановете се предлагат с 50% отстъпка за първите до 12 месеца от сключения договор. Най-ниската цена започва от 11.50 лева на месец, съобщават от телекома.

Потребителите избират план от три възможности – A1 100+, 200+ и 200 MAX. Всяка от тях позволява да се добавят до 4 дигитални услуги, които в зависимост от желанията могат да се променят веднъж месечно. Клиентите избират между различни абонаменти за стрийминг и развлекателни дигитални услуги, сред които Netflix, ТВ канали на HBO и Cinemax чрез достъп до HBO MAX и спортни ТВ канали, като MAX Sport и Diema Xtra.

План A1 TV 200+ предлага избор между Netflix, HBO и Cinemax, MAX Sport и Diema Xtra, а TV 200 MAX предоставя възможност клиентите да добавят всички изброени като част от плана си. Тези услуги са без допълнително заплащане като част от месечния абонамент.

Клиентите могат да активират Netflix в Моят А1 на свободна позиция в Услуги SELECT и да използват услугата безплатно според промо периода, посочен в абонаментния им план. Популярната стрийминг услуга Netflix, която A1 предложи като част от ТВ и мобилните планове през ноември, е на разположение и на ползващите Xplore TV през приемник (Set-top Box). Така потребителите на А1 могат да достъпват бързо и лесно пълното съдържание на Netflix директно през STB на телевизора, независимо дали той разполага със смарт функционалности.

Новият подход на А1 следва световната тенденция потребителите да получават достъп на едно място до цялото съдържание и да го гледат на устройство по техен избор, когато пожелаят. Клиентите на А1 могат да адаптират не само фиксираните си планове, а и мобилните, тъй като възможността за добавяне на дигитални услуги според променящите се нужди и предпочитания е възможна още от 2021 година.

Всички ТВ планове на А1 предлагат достъп до мобилното приложение Xplore TV GO MAX и до MAX Видеотека, която включва атрактивно съдържание от National Geographic, Nickelodeon, Shvargalo, Comedy Central и Pulse Plus. Планът A1 TV 200 MAX включва също каналите 7/8 TV и Multi SD.

Източник Mediapool.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Един от най-големите таланти в българския футбол: Нямам проблем с Левски, а с ръководството!

Един от най-големите таланти в българския футбол Стивън Жерард Гаоте бе низвергнат от клубното ръководство на Левски. 16-годишният нападател прави фурор школата на „сините“ от няколко сезона насам и логично бе повикан да тренира при мъжете. Стивън обаче бе отстранен лично от Наско Сираков, след като двете страни не постигнаха […]