Onyx Boox – Ето какво трябва да знаете за тази марка

NetNews

Те са добре оценени в общността, защото работят с Android и имат пълен достъп до Play Store. Разполагат с хардуер, който отговаря на всички различни ценови класове, така че можете да получите устройство на достъпна цена, а тази марка е една от малкото, които предлагат 13,3-инчово устройство с най-модерни характеристики. Onyx е специализиран в електронни бележки или цифрови продукти за водене на бележки с екрани E INK.

Те имат WACOM слой за взаимодействие на писалката с чувствителност към натиск. Техните продукти са идеални за свободно рисуване, редактиране на PDF файлове или прелистване на страници на електронни книги. Техният запас от софтуер е изключително голям, има различни видове писалки / моливи и различни типове форми и текстови формати.

Фонове могат да бъдат изтеглени от интернет, но има около 25, които са предварително заредени, като например музикални мелодии. Бележките могат да бъдат експортирани като PDF или PNG и изтеглени на вашия компютър / MAC или приложението Onyx Mobile. Текущото им поколение електронни четци включва Nova 3, който има 7,8-инчов екран, Note 3 и Note Air, които имат 10,3-инчови екрани и Max Lumi, с огромен 13,3-инчов екран.

Google Play изисква няколко стъпки, за да работи правилно. Трябва да изтеглите рамката от App Store на Onyx Boox. След като инсталирате Google Play, прикачете своя акаунт в Google. Този процес отнема около 15 минути. Трябва да рестартирате устройството си и Google Play ще бъде активиран. След това можете да влезете и да получите достъп до всички приложения, които сте закупили на Вашия смартфон или таблет, или да направите нови покупки / изтегляния. Onyx Boox е единствената компания освен Boyue, която предлага Google Play.

Onyx Boox поддържа нещата актуални, като предлага модерна версия на Android. Устройствата от последно поколение като Note 3, Poke 3, Nova 3, Max Lumi и Note Air използват Android 10. Това е изключително полезно, тъй като има всички най-нови актуализации на защитата. Можете също така да зареждате и собствените си приложения или да ги изтегляте от Google Play.

Onyx Boox имат собствен слой, който се изпълнява върху Android. BooxOS е тяхна собствена под-операционна система, която Ви дава различни елементи на потребителския интерфейс от ваниловата версия на Android. В долната част на екрана има радиално навигационно колело, което осигурява преки пътища към различни програми. Има някои опции за действия, но потребителите могат да добавят свои. Той също така предоставя изглед на разделен екран, за да показва две приложения едновременно.

Това могат да бъдат приложения, които сте изтеглили от Google Play, или вградени приложения, които се доставят с него. Това може да включва PDF редактора и приложението за цифрови бележки, т.е. може да имате отворени два PDF файла едновременно, един, който редактирате, и необработен PDF от другата страна на екрана. Избрани устройства могат да предават съдържание на вашия компютър. Onyx постоянно пуска нови актуализации на всеки няколко месеца, като често предоставя нови подобрения, корекции на грешки и функции.

Едно от големите неща, които Onyx някога е правил, е далеч отвъд стандартния режим A2, който влошава изображението, с увеличаване на производителността. Нормалният режим е стандартното изживяване при електронно четене или преглед на PDF файлове. Режимът Speed предоставя малко повече мощ и е предназначен за бързо разглеждане на снимки, това е идеално, ако сърфирате в интернет чрез Chrome или Firefox. X-Mode също е нова функция, той е предназначен за гледане на видеоклипове в Youtube и всъщност се представя много добре.

Onyx има придружаващо приложение, което е полезно за изпращане на изображения и PDF файлове от вашия смартфон или таблет до вашия Onyx Boox и след това от вашия Boox към вашия смартфон. Това приложение може да се използва и за изпращане на новинарски статии и уеб страници. Ако имате устройство за цифрово вземане на бележки, можете да използвате и преглед на всичките ви редактирани бележки в приложението.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Омбудсманът зове МРРБ и АПИ да върнат неоснователно платените суми за сгрешените винетки

Омбудсманът Диана Ковачева изпрати препоръка до Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Агенция „Пътна инфраструктура“, в която настоя неоснователно платените суми за грешно въведени данни при закупуването на е-винетка, да бъдат възстановени на гражданите назад във времето – още от 1 януари 2019 г. „С промяната, приета в Закона […]