Петър Чолаков: С шегите си Главчев изглеждаше като Луи дьо Финес

NetNews

Като във „Вълшебникът от Оз“: човекът зад завесата: силна и могъща фигура, накрая се оказва нещо съвсем различно. Завесата на политическия театър ще бъде дръпната. Голата осанка на Делян Пеевски и Бойко Борисов ще излезе наяве, а греховете им до един ще лъснат. Така вижда ситуацията доц. Петър Чолаков.

Той направи коментар на интервюто на служебния премиер Димитър Главчев, което той даде за „Панорама“.

„С шегите си в началото изглеждаше като Луи дьо Финес, но просто недовиждам“, пошегува се доц. Чолаков.

„През уикенда се е зародила идеята му за смяна на министъра на външните работи. След което се доразви, изкристализира, от неделя вечерта до понеделник. Хареса ми шегата, че партийна кандидатура щяло да е, ако е Бойко Борисов. Намеква се, че г-н Димитров бил част от кръга на президента Радев. ГЕРБ и ДПС се опитват да пришият Радев към служебното правителство. Ще им свърши работа, ако успеят.“, коментира още той.

Кристиян Шкварек на свой ред критикува политиците, че демонстрират единствено гангстерска битка с престрелка. „Няма позитивно бъдеще за децата ти, семейството ти, което може да ти се представи като някакъв вид приказка“, добави той.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Естонското разузнаване: Руската армия понася много тежки загуби край Часов Яр

Естонското разузнаване съобщава в седмичната си сводка от военните действия в Украйна, че ситуацията е тежка. Руските войски понасят значителни загуби, въпреки че имат известни успехи. В същото време Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) изпитват недостиг на боеприпаси, предава ERR. „На фронта в Украйна броят на нападенията (до 90 нападения […]