Прокурор Димов: Посещавал съм „Осемте джуджета“ само като клиент

NetNews

Посещавал съм заведението „Осемте джуджета“ само като клиент и не съм виждал никого от ръководството на прокуратурата там. Това каза апелативният прокурор на София Радослав Димов в отговор на въпроси в парламентарната комисия „Божанов“. Той допълни, че не е ходил в частния SS клуб.

Прокурорът обясни, че „Осемте джуджета“ е било близо до вече закритата Специализирана прокуратура и до неговия дом. Относно това как е стигнал до позицията на апелативен прокурор, Димов обясни, че е избран на тази длъжност чрез конкурс на ВСС.

Магистратът обясни, че за Нотариуса знае това, което е известно в професионалните среди, а именно, че се е занимавал с имотни измами. Той съобщи и че не му е известно да има доклад в ГДБОП за връзките на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов с Петьо Петров – Еврото.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ПРИЗОВО МЯСТО ЗА ОТБОРА НА ЯМБОЛСКАТА ТЕХНИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ НА НАЦИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ЗАВАРЯВАНЕ

От  22  до 24 март  ТПГ" Мария Кюри", гр. Перник бе домакин на  Националното състезание "Най-добър млад заварчик" за учебната 2023/2024г. Организатор на проявата бе Министерството на образованието, а негови партньори  -  Български съюз по заваряване и фирма EGT Steel Production.