Рада Лайкова от „Възраждане“ се срещна с хора от екипа на Тръмп в САЩ

NetNews

Номинираната за евродепутат от “Възраждане”, Рада Лайкова се срещна с конгресмени и съветници от Републиканската партия в САЩ. С Лайкова трябваше да пътува и водачът на листата Станислав Стоянов, който, обаче получи виза от Американското посолство в България, ден, след като трябваше да замине.

Споделяме общи притеснения

„Срещнах се с конгресмен Пол Госар и със съветници по националната сигурност и законодателни асистенти към различните конгресмени от екипа на Тръмп. Споделяме общи притеснения, по отношение на опитите да се изместят християнските и морални устои на съвременното общество“, казва Лайкова, цитирана от БТА.

Тя откроява и постигнатото единомислие по отношение на семейни ценности.

„Постигнахме пълно единомислие, по отношение на подчертаната важност на традиционните семейни ценности, скептицизмът ни към опитите на ЕС да се превърне във федерация и общата ни позиция срещу задължителните ваксинации за Covid-19. Като инициативи за сътрудничество се договорихме да се поддържат отворени канали за обсъждане на бъдещи срещи, покани в конференции и контакти на политическо ниво със сродните ни организации“, добавя Лайкова след срещата.

Първи лични контакти

„Срещите бяха от значение за развитието на връзките с партията на Републиканците в САЩ, защото това са първите лични контакти на “Възраждане”, на място, във Вашингтон. Споделихме общи притеснения, относно глобалистката политика и се обединихме около идеята за подготовка за бъдещи ангажименти, които могат да бъдат от полза за двустранните отношения, бъдещи покани и двустранни срещи, както и на международни конференции“, допълни още, кандидатът за евродепутат от “Възраждане” .

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно – аналитична медия.

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.

Източник Mediapool.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Адриан Андреев отпадна на старта в Рим

Адриан Андреев отпадна още в първия кръг на турнира на клей от сериите „Чалънджър“, които се провежда в италианската столица Рим и е с награден фонд 74 825 евро. В среща продължила 2 часа и 22 минути, българинът загуби от британецът Били Харис с 6:3, 3:6, 4:6. Андреев усппя да […]