Ребел Уилсън твърди, че член на кралското семейство я е поканил на оргия с наркотици

NetNews

Ребел Уилсън твърди, че член на кралското семейство я е поканил на оргия с наркотици, в дома на американски технологичен милиардер.

Актрисата не назовава името на кралската особа, но дава три подсказки: той е мъж, случило се е през 2014 г. и е „петнадесети или двадесети по ред за британския трон“.

В мемоарите си Rebel Rising тя разказва как в последния момент е получила покана за партито на технологичен милиардер от кралската особа, който казал на свой приятел: ‘Имаме нужда от повече момичета“.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>Rebel Wilson claims a royal family member once invited her to a drug-fueled orgy <a href=“https://t.co/6pcjxZyBSr“>https://t.co/6pcjxZyBSr</a> <a href=“https://t.co/hYoeUn3Pak“>pic.twitter.com/hYoeUn3Pak</a></p>&mdash; Page Six (@PageSix) <a href=“https://twitter.com/PageSix/status/1782565232700793187?ref_src=twsrc%5Etfw“>April 23, 2024</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

„Каква идеална възможност да си намеря гадже“, помислила си актрисата.

Според книгата партито на средновековна тематика се е състояло в наето ранчо край Лос Анджелис. Тя описва събитието като „лудо“ с акробати, смесващи се с тълпата, и гигантско огнище, заобиколено от възглавници.

Ребел признава още, че същата вечер е разговаряла и с милиардера, който също не е назован.

На партито, твърди Уилсън, мъже са се състезавали на коне в полето и е имало басейн, пълен с момичета, облечени като русалки.

Поради голямата площ на къщата и изолираното ѝ местоположение, на гостите били определени стаи, в които да спят през нощта.

Родената в Австралия звезда от филмите „Pitch Perfect“ и „Bridesmaids“ описва, че е видяла там непълнолетната британска кралска особа и че наркотиците открито са били раздавани на подноси.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>Rebel Wilson claims royal family member invited her to drug-filled &#39;orgy&#39; at tech billionaire&#39;s home <a href=“https://t.co/TmKKRypnoI“>https://t.co/TmKKRypnoI</a></p>&mdash; Fox News (@FoxNews) <a href=“https://twitter.com/FoxNews/status/1782527904133308804?ref_src=twsrc%5Etfw“>April 22, 2024</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

„Към два часа сутринта един човек излезе с голям поднос, отрупан с нещо, което изглеждаше като бонбони. Аз казах: „Ооо, това бонбони ли са?“ А човекът, който държи подноса, отсече: „Не, това е моли (MDMA), за оргията е, оргиите обикновено започват на тези неща“, пише актрисата.

Актрисата изразява шока си от предложението, като казва: „Сега коментарът на наследника на Уиндзор за нуждата от повече момичета започна да придобива много по-голям смисъл.“

Уилсън пише, че по онова време е била девствена и не можела да се отърве от усещането, че партито може да е било заснето със скрити камери.

„Излишно е да казвам, че си вдигнах роклята си и избягах оттам колкото се може по-бързо.“

Актрисата също така твърди, че „по същото време“ са ѝ предложили 2 милиона долара, за да прекара уикенда „с някакъв йордански принц“. Тя казва, че е „разпитвала в бранша“ за това какво включва подобна оферта и ѝ било казано, че от нея ще се очаква „в някакъв момент да преспи с принца“.

Източник: www.dailymail.co.uk

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Казахстан строи 37 завода за рециклиране на отпадъци

Министерството на екологията и природните ресурси ще отпусне 200 милиарда тенге (448,2 милиона долара) за финансиране на изграждането и модернизацията на заводи за преработка на твърди отпадъци, каза заместник-министърът на екологията и природните ресурси Жомарт Алиев по време на международна конференция в хибриден формат на 18 април, фокусирана върху проблемите […]