Samsung показа дисплей който се прегъва и на двете страни

NetNews

Samsung представи нов прототип на сгъваем смартфон, който развива още повече техниката при гъвкавите дисплеи. За разлика от досегашните смартфони на корейците, моделът „Flex In & Out” може да се огъва на двете страни и на практика позволява пълно сгъване на дисплея и на двете страни.

Това е постигнато с нов дизайн за пантите, който вероятно ще видим съвсем скоро при серийно устройство. Това устройство ще бъде новото поколение на модела Galaxy Z Fold 5, което се очаква да пристигне това лято. Както вече ви информирахме, новата рамка използва дизайн с формата на капка, който има и още едно предимство.

Благодарение на новата форма, дисплеят се огъва без това да създава толкова видима гънка в средата му. Макар корейците да подобриха дизайна на устройствата си през последните години, дори и при Galaxy Z Fold 4 се наблюдава минимално деформиране в дисплея.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Новолуние във Водолей – мечтайте смело

На 21 януари ни очаква новолуние в знака на Водолей. Това е първото за новата 2023-а. Заедно с него приключват и ретроградните фази на Меркурий, Марс и Уран, които в известна степен ни забавяха. Новолунието във Водолей ни кара да се съсредоточим върху новото и това, което се надяваме да […]