Samsung представи смартфон за 4 000 лв

NetNews

По време на голямото представяне на Galaxy Unpacked, Samsung представи следващата модификация на смартфона Galaxy Z Fold 3 с гъвкав екран, който получи и поддръжка за работа със стилус, предна камера под екрана и IPX8 защита от вода.

Новата версия на смартфона с гъвкав екран Samsung Galaxy Z Fold 3 е оборудван с динамичен AMOLED 2X дисплей с честота на опресняване 120 Hz и диагонал 7.6 инча. Една от основните характеристики на модела е предна камера, вградена под екрана със сензор с резолюция 4 мегапиксела (f / 1,8) и размери на пикселите 2,0 микрона.

Според разработчиците предната камера е предназначена за видео комуникация, а за заснемане на селфита има оптичен сензор с резолюция 10MP (f / 2.2), разположен от външната страна на смартфона в кръгла дупка на допълнителния екран, диагоналът на който е 6,2 инча. Външният екран е защитен с Gorilla Glass Victus. Допълнителният екран също поддържа 120Hz честота на опресняване.

Хардуерът на Galaxy Z Fold 3 се захранва от процесор Snapdragon 888 и има до 12GB RAM. Постоянният размер на паметта е 256 или 512 GB. Капацитетът на батерията е 4400 mAh, като тя е с 25W USB PD кабелно зареждане. Предлагат се също безжично зареждане 11W и реверсивно зареждане 4.5W.

Модулът на основната камера на Galaxy Z Fold 3 е оборудван с три сензора с резолюция 12 мегапиксела. Основната камера с бленда f / 1,8 получава сензор 1 / 1,76 с пиксели 1,8 μm. Телеобективът реализира 2x оптично увеличение.

Galaxy Z Fold 3 е съвместим със S Pen Pro и специално проектираният S Pen Fold Edition, който е по -компактен и не включва Bluetooth. За да съхранявате писалката, ще трябва да закупите специален калъф.

Смартфоните Galaxy Z Fold 3 с корпуси в цветовете Phantom Black, Phantom Green и Phantom Silver ще бъдат представени на пазара съвсем скоро. В Европа базовата цена на Galaxy Z Fold ще започва от 1 799 евро, като най-разпространените версии ще струват 2000 евро или приблизително 4 000 лв.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Възрастен мъж загина след катастрофа край Вършец

Шофьор на 78 години от село Три кладенци в област Враца е загинал към 17,30 часа вчера при пътен инцидент в местността "Сопово" край село Стояново в община Вършец, съобщиха от МВР. Мъжът е пътувал сам в Opel Vectra, загубил е управлението над автомобила, при което излязъл извън пътя и […]