Според шефа на СДВР не е нужна проверка за връзки между бившия шеф на ГДБОП и Нотариуса

NetNews

Директорът на СДВР главен комисар Любомир Николов заяви, че няма основание за назначаване на проверка, която да изясни евентуални връзки между бившия директор на ГДБОП Любомир Янев и застреляния Мартин Божанов – Нотариуса.

Той се аргументира с това, че осъщественият контакт между Янев и убития в края на януари Божанов е имал изцяло служебен характер.

„Любомир Янев е заместник-началник на отдел „Криминална полиция“ в Столична дирекция. Както знаете, той беше възстановен от съда след кратко прекъсване на кариерата си в МВР. Няма назначена проверка. Не виждам и основание за това, тъй като за това, което визирате най-вероятно и станало известно в медиите – контакта му с простреляния Божанов, неговия контакт към настоящия момент с документите, с които разполагам аз, е напълно служебен и не предполага абсолютно никакво назначаване на проверка“, каза Николов цитиран от БНР.

В петък от пресцентъра на МВР съобщиха, че Любомир Янев е информирал ръководството на столичната полиция, че в миналото е осъществявал контакт с Мартин Божанов във връзка с подавани негови жалби.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно – аналитична медия.

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.

Източник Mediapool.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вики Одинцова знае как да изкушава и го прави с лекота

Супермоделът Вики Одинцова определено знае как да изкушава в социалните мрежи и отново го направи със завидна лекота. Рускинята, която преди време беше свързана с футболната суперзвезда Неймар, сподели кадри от нова фотосесия, които няма как да бъдат подминати от мъжката аудитория в профила ѝ в Инстаграм. View this post […]