Tesla се включва и в ресторантьорския бизнес

NetNews

Може би си спомняте, че преди време ви разказахме за идея на Мъск, която включваше изграждането на паркинг със зарядни станции, ресторант и кино. Изглежда, че от компанията не се бавят с идеята си и вече са подали заявка в патентното ведомство в САЩ за запазване на логото в сферата на ресторантьорски бизнес.

Все още няма конкретни срокове в които трябва да бъде изпълнена идеята на Мъск и комплекса в Санта Моника да отвори врати, но изглежда, че услугите които ще бъдат предлагани там ще бъдат изцяло дело на Tesla.

С отварянето на собствен ресторант се очаква от компанията да предлагат и брандирани под своето лого храни и напитки. Според различни източници от Tesla вече са започнали работа по строежа на съоръженията, а имайки предвид темповете с които те обикновено работят, няма да е изненада ако комплексът отвори врати до края на годината.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Tesla се включва и в ресторантьорският бизнес

Може би си спомняте, че преди време ви разказахме за идея на Мъск, която включваше изграждането на паркинг със зарядни станции, ресторант и кино. Изглежда, че от компанията не се бавят с идеята си и вече са подали заявка в патентното ведомство в САЩ за запазване на логото в сферата […]