UEFA EURO 2020: Виталий Кличко даде мнението си за Украйна-Англия

NetNews

Боксовата легенда Виталий Кличко, който в момента е кмет на Киев, сподели своите очаквания за днешния 1/4-финален сблъсък между Украйна и Англия. Според него "трите лъва" са един от най-добрите отбори в света, но непредвидимостта на украинците ги прави опасни за техните съперници.

"Опасни сме заради това, че сме непредвидими. Едва ли някой си е представял, че ще стигнем до 1/4-финалите, което ни се случва за първи път. Потенциалът на нашия отбор може да изненада нашите съперници. Днес всички украинци, дори тези, които не са запалени по футбола, ще следят отблизо мача с отбора на Гарет Саутгейт. Победите в спорта са от съществено значение за всяка държава и са жизненоважни за Украйна сега, когато продължаваме да се борим за своята териториална цялост и независимост. Сигурен съм, че Андрий Шевченко е дал всички необходими съвети на момчетата. Честно казано, този мач ще бъде най-трудният и най-голямото предизвикателство за нашия национален отбор. Англия е един от най-добрите отбори в Европа и света", заяви Кличко.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Министър с полицейска охрана

Правителството на Словакия удължи полицейската охрана на вицепремиера Игор Матович, съобщи ТАСС. Матович ползва охрана от дълъг период. Общият период е деветдесет дни. Сега нейното действие е удължено с един месец. Установено е, че Матович все още се нуждае от охраната. Това се дължи на рискове за него. Не се […]