UEFA EURO 2020: Усман Дембеле е аут до края на Евро 2020

NetNews

Нападателят на Барселона Усман Дембеле ще пропусне всички мачове на Франция до края на Евро 2020. Причината за това е контузията в коляното, която той получи по време на мача с Унгария. Дембеле тази сутрин е напуснал лагера на "петлите", след като изследванията са показали, че травмата му ще го извади от строя поне за три седмици. Прогнозите на Cadena Ser дори са по-песимистични, като източникът твърди, че Дембеле може да се възстановява два месеца. Предстоят допълнителни тестове преди това да се установи със сигурност.

Дембеле се появи на терена в 57-ата минута при равенството 1:1 срещу Унгария на мястото на Адриен Рабио. В 87-ата минута Дидие Дешан обаче замени 24-годишния нападател с Тома Льомар.

В първия мач на "петлите" – при победата над Германия, Дембеле също се появи като резерва, но едва в добавеното време.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Артекс" за спирането на строежа на "Златен век": Цинизъм и репресия!

От строителната компания "Артекс", издигаща небостъргача "Златен век" в квартал "Лозенец" в София, са възмутени от изявлението на ръководителя на Дирекцията за национален строителен контрол арх. Влади Калинов, който на пресконференция днес обяви, че спира строежа „Златен век“, защото според ДНСК разрешението за строеж на сградата е изтекло на 20.01.2020 […]