ВМРО не вижда смисъл от съществуването на сглобката

NetNews

ВМРО – Българско национално движение не вижда никакъв обществено полезен смисъл от съществуването на т.нар. „сглобка“. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Според патриотите видната, но неофициализирана формално коалиция между ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС е пълен управленски и политически провал. Те изтъкват, че подготвяната ротация няма да произведе нищо повече от повторен провал.

От ВМРО посочват, че кабинетът Денков-Габриел не се е доближил до нито един от заявените приоритети. Партията определя въздушният Шенген като пълно фиаско, защото отпадането на контрола по сухопътните граници, все още е мираж. Еврозоната изглежда непостижима, а конституционната им реформа се оказала едно „мазно турско кафе“, подчертават патриотите.

Според ВМРО сглобката не е реализирала нито една реформа, а цялото управление е само и единствено постове и пари.

Партията е категорична, че ротация не бива да има, а на това управление трябва да се сложи край. Българското общество се нуждае от мерки за подобряване на образование, на здравеопазване, укрепване на сигурността и усилване на българската армия, смятат от ВМРО.

Не приемаме тезата, че алтернатива няма. Напротив, когато властта очевидно не се справя, тя трябва да бъде сменена. Вместо ротация е редно да има нови парламентарни избори, посочват от ВМРО.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Мир или война в Газа? Тежките преговори в Кайро продължават

Представители на Египет, на „Хамас“, на Катар и на САЩ подновиха днес преговорите в Кайро с цел постигане на прекратяване на огъня в ивицата Газа, предаде Франс прес, цитирана от БТА. „Египет продължава с интензивните си усилия, за да постигне прекратяване на огъня преди Рамазана, който започва на 10 или […]