Volkswagen ID.3 се запали в Нидерландия (ВИДЕО)

NetNews

Volkswagen ID.3 се самозапали секунди след като бе изключен от зарядна станция на улицата. Дамата, която управлявала возилото тъкмо поставила своето дете в колата и се качвала в колата, когато видяла, че от колата излиза пушек, а малко след това той прераснал в пламъци.

За радост на всички, жената и детето успели бързо да напуснат колата и не са пострадали, но не можем да кажем същото за електромобила, който изгаря почти до основи, въпреки бързата реакция на местната пожарна. Пламъците дори обгръщат и друг автомобил на ток, Nissan Leaf, паркиран на близо.

От Volkswagen разкриха, че започват разследване по случая, което да разкрие какви точно са причините за пожара. Това е първият официален случай за самозапалил се автомобил от ID.3 или ID.4 серията на германската марка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мерцедес обяви оттегляне

Мерцедес обяви официално, че се оттегля от Формула Е в края на сезон 8 от първенството, тоест през август 2022 г. От компанията заявиха, че ще съсредоточат усилията си в спорта върху Формула 1. През миналия уикенд Ник де Врис спечели с тима на Мерцедес титлата във Формула Е, а […]