Времето днес, прогноза за вторник, 27 февруари: Слънчево, повече облаци над югозападните райони

NetNews

През нощта ще бъде безоблачно, но в низините и около водните басейни ще започне да се образува ниска облачност или мъгла, предаде БНТ.

Минималните температури ще са между 1° и 9°, в София около 6°.

През деня ще преобладава слънчево време с повече облаци само над югозападните райони, но ще остане без валежи. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток, по долината на Струма до умерен от юг-югоизток.

Максималните температури ще бъдат между 12° и 20°, в София около 15°.

По Черноморието до обяд ще бъде облачно и мъгливо. Максималните температури там ще са между 9° и 11°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде слънчево, с по-значителна облачност над масивите от Западна България, но ще е без валежи. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Температурите ще останат без съществена промяна.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

28 февруари 1997 г. Военните правят преврат в Турция

„Бях кмет на Истанбул по времето на 28 февруари. Вкараха ме в затвора за четене на стихотворение и политическата ми кариера беше на прицел. Сега изпълнявам длъжността на първия демократично избран президент на Турция. Служа на нацията си с гордост, въпреки всеки ход за възпрепятстване. Превратът е престъпление срещу човечеството. […]