Аксесоари показват как ще изглежда камерата на новия iPhone 13

NetNews

Макар да остават още три месеца до официалната премиера на новия iPhone 13, частите и аксесоарите за новия модел вече започнаха да се появяват в интернет пространството. Въпреки, че не можем да сме 100% сигурни в тяхната автентичност, то вероятността крайния продукт да изглежда именно по този начин е доста голяма.

Снимки публикувани в профилите на UnclePanPan и Old-fashioned technology в китайската мрежа Weibo ни показват как точно ще изглеждат iPhone 13 и съответно iPhone 13 Pro в сравнение с предишното поколение на смартфона. Кадрите разкриват няколко различни аксесоара за новия модел устройство, а разликите са видими още на пръв поглед.

Изглежда, че цялостните размери на iPhone-а са се запазили, но не можем да кажем същото и за модула на камерата, който доста е увеличил своите размери.

При Pro моделите той ще запази същата конфигурация с три камери, докато при стандартните модели ще видим нова диагонална концепция за разлика от досегашната, при която двете камери стояха една под друга.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разкриха схема за измами при внос на автомобили от Германия

Специализираната прокуратура участва в международна операция по разследване на италианските власти, при която е неутрализирана организирана престъпна група за измами с внос на нови и употребявани автомобили от Германия. Към момента са идентифицирани общо 60 лица, заподозрени за измами за избягване плащането на ДДС за най-малко 6,3 милиона евро. Над […]