Арестуваха учител, прегръщал 12-годишна

NetNews

Сигнал за непристойни действия спрямо малолетно дете в ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ в Добринище вдигна на крак полицията в Банско. Сигналът е подаден от родители и е срещу 62-годишния служител по поддръжката в училището в Добринище. Твърденията са, че мъжът е затварял в стая 12-годишно момиче, дъщеря на жалбоподателката, и го прегръщал, уточнява Struma.bg. Незабавно са предприети действия по сигнала и мъжът е задържан и отведен за разпит в полицията.

От пресцентъра на ОД на МВР потвърдиха за сигнала и уточниха: „Има задържано лице, в момента се работи по сигнала под надзора на компетентната прокуратура в Разлог“, каза говорителят на ОД на МВР Йорданка Шаркова.

Днес са проведени разпити на задържания, снети са показания от директорката на училището Зорка Шумарева, разпитани са и други свидетели.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Издават писмата на Вазов за 100-годишнината от смъртта му

Без съмнение Иван Вазов е най-популярната фигура в историята на българската литература. Творчеството му е събрано в цели 22 тома, но една част от него е относително непозната за българския читател – неговите писма. Именно днес, когато честваме 100 години от смъртта на писателя, сдружение „Българска история“ издава книга с […]