Арсенал с оферта към италиански национал

NetNews

Арсенал е отправил официална оферта към Сасуоло за Мануел Локатели. Новината разкри президентът на "зелено-черните“ Джоавани Карневали. Не се разкрива какъв е бил размерът на предложението, отправено от лондончани, но се знае, че Сасуоло иска 40 милиона евро за 23-годишния халф.

Локатели прави фурор на Евро 2020, въпреки че дебютира за националния отбор на Италия едва през септември миналата година. Той отбеляза и два гола при победата с 3:0 срещу Швейцария.

Арсенал обаче има доста сериозна конкуренция в битката за Локатели, тъй като Ювентус също има интерес към него.

"Арсенал изпрати официална оферта за Локатели. Те настояват усилено да подпишат с него. Офертата е важна, но ще видим. Ювентус също иска Локатели, а ние имаме специални отношения с тях. Насрочили сме нова среща с Юве“, заяви Карневали пред "Скай Италия“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Правителството одобри близо 8,6 млн. лв. за дейности по опазване на околната среда

По предложение на министъра на околната среда и водите Асен Личев правителството одобри допълнителни трансфери в размер на 8 584 747 лева по бюджета на Министерство на околната среда и водите (МОСВ) за 2021 г. за нуждите на Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС). По този начин тежестта в бюджета […]