Станаха ясни имената на трансферните цели на Манчестър Юнайтед

NetNews

Ръководството на Манчестър Юнайтед работи върху привличането на четири нови попълнения през летния трансферен прозорец. Още преди няколко седмици английските медии лансираха версията, че Оле Гунар Солскяер се отказва от идеята сега да купува централен нападател, след като Единсон Кавани се съгласи да остане на "Олд Трафорд" и през следващия сезон. Поради тази причина идентифицираните играчи са в други зони. Не е тайна, че приоритетът е трансфер на звездата на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо.

Към него ще се присъединят двама бранители. В Англия твърдят, че Солскяер е подновил интереса си към десния бек на Атлетико Мадрид Киърън Трипиър. Мениджърът иска да подсили конкуренцията в тази зона, като освен това се твърди, че не е удовлетворен от играта на Аарън Уан-Бисака в офанзивен план.

Норвежецът желае да привлече и още един централен бранител, като фаворит за тази зона в момента е Рафаел Варан, за когото се твърди, че ще напусне Реал Мадрид, след като не може да се разбере с "белите" за нов контракт.

Последният споменаван играч е вратарят на Астън Вила Том Хийтън, който ще бъде привлечен на "Олд Трафорд" като свободен агент, след като договорът му с бирмингамци изтече в края на месеца.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Частично ограничават преминаването между София и с. Трилистник утре

Утре – 5 юни, ще бъде частично ограничено движението по пътната връзка от София за село Трилистник на пътен възел „Трилистник“, при 137-ми км на АМ „Тракия“. Това съобщава Агенция "Пътна инфраструктура". Трафикът ще се пропуска при намален габарит на пътното платно поради ремонт на пътната настилка на съоръжението. На […]