Атанас Мерджанов: Трябва да се охладят амбициозните изказвания на част от ръководството на БСП

NetNews 4

„Струва ми се, че трябва да се охладят амбициозните изказвания на част от ръководството на БСП и да погледнат малко по-трезво и по-смислено към представителството на социалистите в следващия парламент“. Това заяви в предаването „Опорни хора“ по Bulgaria ON AIR Атанас Мерджанов, бивш депутат от Ямбол и лидер на левицата в областта.

Според него БСП съвсем не е в изгодна позиция, тъй като „тези 4 години трябваше максимално да бъдат оползотворени, да бъде наложена БСП не просто като „опозиция – ТА“, както се изразяваше изявен партиен фактор, а да бъде наложена преди всичко като „алтернатива-ТА“.

Мерджанов смята, че БСП е направила немалко неща, водена от добри намерения, само че повечето действия като решения като че ли са били плод единствено от хрумките на лидера, отколкото плод на колективното начало. Той подчерта, че изразява своето мнение като редови член на партията.

„Това, което тревожи и притеснява в предизборната кампания, е липсата на няколко много важни технологии. Обикновено подготовката в БСП за парламентарни избори започва 6 месеца преди провеждането. Текат интензивни разговори. Този процес сега липсваше. Освен всичко друго, сега с тия разправии и кандарми с листите, с водачите – това оставя много грозно впечатление и демотивира и деморализира хората“, обясни Мерджанов. Той каза още, че това, което забелязваме напоследък, е горчивото усещане за една тревожна, скандална ситуация във всяка една област.

„Самият факт, че има много неудовлетворени хора, означава, че вероятно на тях им е било обещано, поети са преди време някакви ангажименти. Нека сега видим този безапелационен избор за лидер до какви резултати ще доведе. Много пъти съм заявявал, че прекият избор на председател е грешна постановка. Той е дълбоко чужд на БСП. Той води след себе си до маса неразбории и проблеми“, категоричен е Атанас Мерджанов от БСП.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

4 thoughts on “Атанас Мерджанов: Трябва да се охладят амбициозните изказвания на част от ръководството на БСП

  1. Поне бъдете коректни в информациите си – Атанас Мерджанов не е лидер на левицата в областта от дълги години, предният мандат не беше и депутат.

    1. Браво другарко! Мерджанов е един достоен гражданин на РБългария.Сигорно си му целувала ръка и сега целуваш ръка на Нинова – приватизаторката с зелените пари кукувицата в ръководството на БСП.Тя манипулира бабичките докато ги разплака и я избраха за Председател.Само и вижте обкръжението водено от един дърт Ямболски кардинал.Да ви е честита Нинова и 4–тото място в изборите.СРАМА НЯМАТЕ. СРАМОТА!

  2. Голяма работа за някои винаги ще е лидер в областта докато не се намери по кадърен и достоен. За мен Атанас Мерджанов е пример за добър политик , депутат , лидер и прочие….!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето кои са най-запомнящите се коли

В днешни дни има данни за почти всичко, някои от които не много полезни, но пък доста интересни. Именно такова е и проучването на Vanarama, което показва кои са най-помнените автомобилни модели във Великобритания. В експеримента са участвали 500 човека, имащи избор между 45 от най-популярните марки и 223 от […]