Байдън ще гласува предварително

NetNews

Американският президент Джо Байдън реши да гласува предварително на очакваните с интерес междинни избори в САЩ, предаде Франс прес, като се позова на Белия дом.

Байдън ще упражни правото си на глас тази събота. Междинните избори ще бъдат произведени на 8 ноември. Американският лидер ще гласува в своята секция в град Уилмингтън, който се намира в щата Делауер. Той ще бъде придружен от внучката си Натали, която ще гласува на избори за първи път.

Междинните избори в САЩ традиционно не са успешни за управляващата партия и евентуална промяна в тази тенденция на 8 ноември би била изненада. Много от социологическите проучвания, направени във връзка с изборните нагласи, съдържат прогнози, че републиканците, които понастоящем са в опозиция, ще си върнат контрола над Камарата на представителите.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Цветанов: Политиката кадрува в МВР, стойностните служители напускат

„Не трябва всички да се слагат под общ знаменател. Начинът, по който се действа, създава усещане, че цялата система е деморализирана и няма координация и взаимодействие. Това е кампаниен елемент – когато има ситуации, винаги се предприемат гръмки послания, добре възприети от обществото, но не дават резултат“, коментира бившият вътрешен […]