Барселона работи по два трансфера – входящ и изходящ

NetNews

Барселона работи едновременно по два трансфера – един входящ и един изходящ. Каталунците са решили да освежат позицията на левия бек, като ще се разделят с ветерана Жорди Алба, който ще отиде под наем в Интер, а на негово място ще бъде привлечен Маркос Алонсо от Челси.

Твърди се, че Барса и Челси вече са се разбрали за трансфера на Алонсо, който ще струва около 10 милиона евро на каталунците. Очаква се той да пристигне на „Камп Ноу“ в ранните часове на днешния ден и да мине задължителинте медицински прегледи, преди трансферът му да бъде финализиран.

Междувременно Барса ще се раздели с Жорди Алба, за да направи място за Алонсо. Твърди се дори, че испанците вече са се договорили с Интер за преминаване на ветерана на „Сан Сиро“. Сделката между двата клуба ще бъде за наем с опция за откупуване, като каталунците ще плащат 60% от заплатата на футболиста. Очаква се само самият Алба да каже „да“, за да може трансферът да бъде финализиран.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Украйна: Русия незабавно да спре обстрела по маршрута на мисията на МААЕ към Запорожката АЕЦ

„Русия трябва незабавно да спре да обстрелва маршрута, по който трябва да пътува мисията на МААЕ от Запорожие до АЕЦ.“ Това написа в Twitter говорителят на украинското министерство на външните работи Олег Николенко, съобщава Укринформ. „В нарушение на поетите ангажименти руската армия обстрелва интензивно коридора, през който мисията на МААЕ […]