Бербатов подаде сигнал срещу Борислав Михайлов в прокуратурата

NetNews

Сигнал в Софийска градска прокуратура срещу Борислав Михайлов се подали хора от екипа на Димитър Бербатов. Сигналът е входиран днес и е за това, че Михайлов упражнява принуда възползвайки се от служебното си положение. Още в понеделник сутрин Димитър Бербатов сподели в интервю, че се обмисля подаването на жалба до прокуратурата във връзка със заплахи срещу клубове, които са се подписали в подкрепа на кандидатурата на Бербатов за президент на БФС.

Според вносителите, по нареждане на Михайлов, шефове на зонални съвети са заплашвани с уволнение и са принуждавани да натискат клубовете да подписват контра-декларации на тези, които бяха входирани преди седмица и са внесени в БФС с искане за конгрес.

Според информация на dsport сигналът е придружен с конкретни лица, клубове и хора от БФС, които да бъдат разпитани в тази връзка. Очаква се до няколко дни да стане ясно дали прокуратурата ще започне официално разследване по подадения сигнал.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ива Митева: Бюджетът трябва да се обсъжда в НС, а не в Президентството

Нямаше консенсус относно актуализацията на бюджета по време на Консултативния. съвет за национална сигурност, свикан от президента Румен Радев. Това заяви в „Лице в лице“ по бТВ председателят на Народното събрание Ива Митева, минути след края на срещата. По думите ѝ мястото за дебат по темата е в парламента, проектобюджетът […]