Близките на Ева Веселинова описаха що за човек е мъжът ѝ

NetNews

Ева Веселинова очевидно няма никакво намерение да издава подробности за мъжа си, но не защото той е много по-възрастен от нея, както многократно се тиражира в публичното пространство, а защото е високопоставен полицай, пише Шоу Блиц.

Бившата репортерка в „На кафе“ не иска да показва любимия си заради естеството му на работа в икономическа полиция, освен това била и суеверна. Страхувала се да не урочасат любовта им, твърдят близки до двойката.

„Млад, атлетичен, красив, амбициозен, сериозен и добър“, така колегите му описват мъжът на Ева, който е с около 2-3 години по-млад от нея. Бил и много грижовен като баща на близнаците Борис и Стефания, които вече са на година и половина.

„Медиите изписаха какви ли не лъжи, но аз мълчах и пазих любовта ни. Мъжът ми е млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и „тайнствен благодетел“. Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа – не ми пука!“, написа преди време Ева в социалните мрежи.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Eva Veselinova (@evaveselinova)

Близки до нея твърдят, че думите ѝ са истина и половинката ѝ не е богаташ със собствен бизнес, а държавен служител, макар и високопоставен. Любимият на Веселинова се разписвал срещу заплата от 3500 лева, като тя скачала до 5-6 бона при разкрити престъпления и допълните бонуси. Двамата с русокосата водеща печелят приблизително еднакви пари на месец, защото тя се изявява като инфлуенсър и усилено рекламира в социалните мрежи, като промотира предимно детски стоки, както и продукти за красота на известни марки, пише „Уикенд“.

Усмихнатата блондинка е заедно с половинката си от 4 години, като наскоро двамата се пренесоха в новото си жилище, което закупиха малко след раждането на близнаците си. Според запознати, преди да се запознае с него, Ева в действителност е имала отношения с доста по-възрастен от нея грък, който даже имал внуци. Двамата обаче са се разделили, тъй като на Веселинова ѝ писнало да играе ролята на любовница. Точно тогава срещнала и полицая, с когото решила да създаде семейство

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Туитър няма да фалира скоро, увери Мъск

Шефът на „Туитър“ Илон Мъск потвърди, че платформата вече не се движи в „скоростната лента към фалит“, предаде ДПА. Има много неща, които трябва да бъдат направени, „но като цяло изглежда се движим в добра посока“, каза предприемачът. През уикенда Мъск участва в подкаста „All-In“ и увери, че компанията няма […]