Борисов на първа следизборна обиколка: Никой не може да ми каже, че няма ваксини (ВИДЕО)

NetNews

Бойко Борисов тръгна на първа следизборна обиколка. Придружаван от здравния министър проф. Костадин Ангелов и директора на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов, председателят на ГЕРБ инспектира част от наличните предпазни средства в борбата с коронавирусната инфекция. За разходката му стана ясно от дежурното видеопредаване на живо в официалния му Facebook профил.

Днес у нас са пристигнали 62 010 дози ваксини на "Пфайзер", информира Богдан Кирилов.

"Докато се състави другото правителство, важно е всеки ден да си гледаме ангажимента, обещахме българите да имат най-добрите ваксини – безплатни и доброволни. Само април над 700 000", подхвана в обичайния си словесен стил Борисов.

"Пускайте "зелени коридори", пускайте и максимално на личните лекари. Да се ваксинират, защото това е единственият шанс да се измъкнем от пандемията. Бързо разпределяйте. Ваксинирайте бързо. Поел съм ангажимент. Изпълнил съм го. Никой не може да ми каже, че няма ваксини“, инструктира набързо здравните експерти до себе си той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Венци Стефанов изгони бивш играч на Лудогорец от Славия

25-годишният холандец Йерон Луму не е подписал със Славия заради президента Венци Стефанов. Босът на "белите" не останал доволен не от спортно-техническите качества, а от характера на футболиста. И въпреки, че Луму се представи добре на тестовете и хванал окото на треньора Александър Тарханов, до договор не се стигна, пише […]